Gezinsaromatherapie: Cosmetica met etherische en plantaardige oliën

De beste huidverzorging voor je huid regelt de huid zelf


Hallo daar,  

In onze eshop kun je producten kopen voor huidverzorging voor je hele gezin. Onze cosmeticaproducten zijn gemaakt o.b.v. aromatherapie, dat betekent dat ze van natuurlijke etherische en plantaardige oliën en boters gemaakt zijn. Planten hebben een medicinale werking en kunnen daarom helpen bij verschillende huidkwaaltjes, bijv. eczeem, psoriasis en acne.

Je wil mooi en gezond blijven. Met of zonder reclame spelletje? Stel je voor dat er een crème is die je niet gaat beloven dat je op je 70ste geen rimpels zal hebben. Deze crème kan de tijd niet voor jou tegenhouden, maar misschien wordt het op den duur wel jouw beste maatje. Je zult je goed gaan voelen en je huid zal stralen. Dat zijn prima voordelen, toch? Het geheim daarvan is verbazingwekkend simpel. Onze producten geven je huid wat ze van nature nodig heeft, wat haar eigen is. Zo kan je huid zelf stapje voor stapje zijn natuurlijke balans hervinden.

Jouw lichaam is eigenwijs! Het is een unieke bio-chemische "fabriek" die een eigen tempo hanteert voor alles, herstellen inclusief. Plantenextracten, super sterke spulletjes trouwens, respecteren het en laten je lichaam zelf de regie oppakken. Verwacht daarom niet dat de planenextracten jouw probleem binnen 24 uur oplossen. Dan is het beter om naar de apotheek te gaan.

Wil je weten wie en waar deze producten heeft gemaakt? En waar je ze kan kopen? Ontworpen zijn ze door de Tsjechische aromatherapeut Karel Hadek. Hij is in scheikunde afgestudeerd en de wijze lessen van zijn oma als kruidenierster hebben zijn feeling en basis gelegd voor aromatherapie. Alle verzorgingsproducten worden gemaakt in een kleinschalige fabriek in West-Bohemen in Tsjechië en worden vers naar de klant gestuurd. Je kan ze bestellen via onze website (www.aromatherapiekarelhadek.nl) of via een masseuse of beauty specialiste die met ons samenwerkt.

Belangrijke informatie en een beetje humor... In onze teksten vind je taalfouten. Als je gevoelig voor bent, lees niet verder. Een groot deel van onze tijd besteden we vooral aan aromatherapie en contact met jou als klant en mens. Daar worden we blij van en jij ook :-).
Onze producten zijn heel goed en gemaakt van hoogwaardige en prijzige oliën. Verwacht van ons geen actie 2+6 gratis. Dat zou betekenen dat we je lucht verkopen, iets wat niet goed voor jou is. Vanuit deze commerciële optiek werken we niet. 
Als klant kun je wel profiteren van ons voordelige bonusprogramma. Door elke bestelling spaar je punten en kan je je favoriete producten voor een lagere prijs kopen.

Je kan bij ons ook aromatherapeutische verzorgingsproducten voor dieren en planten kopen. Dierenproducten, onder de naam Aromafauna, hebben in Tsjechië het certificaat van veterinaire producten gekregen. Producten voor planten vind je onder de naam Aromaflora. Alle drie aromatherapie lijnen verschillen in inhoud en samenstelling, toch bevatten ze alle drie etherische en plantaardige oliën en boters.

Originele aromatherapeutische recepten onder de naam van Karel Hadek (AKH) bestaan sinds 1983. Lees meer over AKH

Tof dat je tot eind hebt gelezen! Kies in onze eshop wat je blij maakt. 

Veel Hadek plezier!

de AKH team

Instagram
This website uses cookies. More info

Inloggen