Waarom AKH producten geen schuim maken?

Alle producten van AKH zijn schuimvrij.
In contact met water ontstaan dus geen bubbeltejs maar een witte emulsie. AKH gebruikt namelijk geen tensiden die schuim creëeren. Tensiden zijn goede ontvetters en worden in schoonmaak-, af- en wasmiddelen gebruikt, helaas ook in de verzorgingsproducten. Voor de huid zijn ze te agressief. Bij langdurig gebruik wordt de huid dagelijks ontvet (verliest haar natuurlijke beschermende laag) en moet extra moeite doen om deze te herstellen. Deze dagelijkse belasting van de huid zorgt voor de beschadiging van de huidfuncties en uitdroging en huidkwaaltjes als vervolg.
Mensen met de gevoelige huid, eczeem, psoriasis en andere huidkwaaltjes reageren op tensiden heel snel - de huid wordt tijdens of na het wassen geïrriteerd.  
Daarom zijn de producten van AKH gemaakt uit plantaardige oliën en boters zodat de huidfuncties niet gestoord worden en waar ze al gestoord zijn, kunnen ze weer herstellen. Herstel van de beschadigde huidfucties is een langdurig proces en hangt van de mate van de beschadiging en van de herstelvermogens van het hele lichaam af (immuniteit).

This website uses cookies. More info

Inloggen